Deka

Kompania “DEKA”, nisi aktivitetin në vitin 1992, fillimisht në importin dhe tregtimin e mallrave ushqimorë dhe më pas, në vitin, 1996 në prodhimin e detergjentëve.

Më shumë

Olim

Kompania “OLIM”, zhvillon aktivitetin që nga viti 2000, në sektorin e prodhimit dhe tregtimit të vajrave ushqimore dhe ushqimit për kafshë.

Më shumë

Video

Partnerët tanë